Badantă română din Italia în doliu, nepoții ei au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau

O româncă originară din Drăgănești, județul Prahova, care lucrează ca badantă în sudul Italiei, își plânge în aceste zile nepoțeii gemeni care, la numai 2 anișori, și-au pierdut viața după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Cei doi copilași au murit în timp ce mama lor transmitea live pe Facebook.

Tragedia s-a produs în jurul orei 20:40, în seara de miercuri, 11 august, când cei doi copii, gemeni, băiat şi fată în vârstă de 2 ani şi 3 luni, au căzut de la etajul 10 al apartamentului de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti.

În preajma momentului tragediei mama copiilor, Andreea, făcea o transmisie live pe Facebook. Ea s-a filmat în timp ce asculta manele, fuma şi striga la fiul cel mare, în vârstă de 5 ani, să o lase în pace și să-i aducă o ţigară.

Pe fundalul live-ului se putea auzi și vocea unui copilaş. În casă mai era o femeie, strigată „Alina”. La un moment dat, în filmat s-au auzit sirenele ambulanțelor, ignorate de femeie, și apoi bătăi în ușă ale jandarmilor care veniseră s-o anunțe de cele întâmplate.

Doi copii gemeni au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Bunica gemenilor lucrează ca badantă într-un oraş din sudul Italiei, informează Știrile Kanal D. Ea a primit mai multe avertismente din partea vecinilor despre viața dezorganizată a fetelor ei, Andreea și Alina.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Aceştia o anunţau că cele două locuiau în condiţii greu de imaginat, abia se întreţineau și ar fi intrat în anturaje dubioase. Deoarece a fost plecată, femeia nu a putut să intervină.

Sâmbătă, 14 august, cei doi frățiori au fost conduşi pe ultimul drum. Trupurile neînsufleţite au fost înmormântate la Drăgăneşti, acolo unde locuieşte bunica lor.