Badantă română din Italia în doliu, nepoții ei au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau

O româncă originară din Drăgănești, județul Prahova, care lucrează ca badantă în sudul Italiei, își plânge în aceste zile nepoțeii gemeni care, la numai 2 anișori, și-au pierdut viața după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Cei doi copilași au murit în timp ce mama lor transmitea live pe Facebook.

Tragedia s-a produs în jurul orei 20:40, în seara de miercuri, 11 august, când cei doi copii, gemeni, băiat şi fată în vârstă de 2 ani şi 3 luni, au căzut de la etajul 10 al apartamentului de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti.

În preajma momentului tragediei mama copiilor, Andreea, făcea o transmisie live pe Facebook. Ea s-a filmat în timp ce asculta manele, fuma şi striga la fiul cel mare, în vârstă de 5 ani, să o lase în pace și să-i aducă o ţigară.

Pe fundalul live-ului se putea auzi și vocea unui copilaş. În casă mai era o femeie, strigată „Alina”. La un moment dat, în filmat s-au auzit sirenele ambulanțelor, ignorate de femeie, și apoi bătăi în ușă ale jandarmilor care veniseră s-o anunțe de cele întâmplate.

- Continuarea articolului după publicitate -
Doi copii gemeni au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Bunica gemenilor lucrează ca badantă într-un oraş din sudul Italiei, informează Știrile Kanal D. Ea a primit mai multe avertismente din partea vecinilor despre viața dezorganizată a fetelor ei, Andreea și Alina.

Aceştia o anunţau că cele două locuiau în condiţii greu de imaginat, abia se întreţineau și ar fi intrat în anturaje dubioase. Deoarece a fost plecată, femeia nu a putut să intervină.

Sâmbătă, 14 august, cei doi frățiori au fost conduşi pe ultimul drum. Trupurile neînsufleţite au fost înmormântate la Drăgăneşti, acolo unde locuieşte bunica lor.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos