Badantă română din Italia, moartă pe stradă la 6 ore după ce a făcut vaccinul Astra Zeneca

O româncă în vârstă de 62 de ani a început să se simtă rău și a murit pe stradă, la Torino, duminică, 18 iulie. Cu numai 6 ore înainte i se administrase o doză de vaccin AstraZeneca.

Nu se știe încă dacă există vreo legătură între vaccinul anti-Covid și decesul conaționalei noastre, în următoarele zile va fi efectuată autopsia, informează Corriere della Sera.

Tragedia s-a petrecut pe Corso Racconigi, la Torino. Românca lucra ca îngrijitoare de bătrâni și duminică, în timp ce era la volanul mașinii sale a început să se simtă rău.

A oprit mașina și a coborât în stradă, dar a căzut la pământ și în scurt timp a decedat.

Trecătorii au sunat imediat la 118 și o salvarea a sosit la fața locului. Personalul medical nu a mai putut face nimic însă pentru a-i salva viața, la sosirea lor femeia era moartă.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cu numai 6 ore înainte i se administrase vaccinul de la AstraZeneca. Procurorul adjunct Vincenzo Pacileo și procurorul Chiara Canepa au dispus o serie de investigații în acest caz, dar în acest moment nu există elemente care să susțină o legătură între administrarea vaccinului și moartea femeii.

Conform istoricului clinic, îngrijitoarea suferea de anumite patologii, inclusiv tulburări legate de hipertensiune.

În următoarele zile va fi efectuată autopsia trupului neînsuflețit.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos