Badantă română din Italia urmărită cu mașina și bătută de fostul iubit italian

O badantă de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani, a fost victima unor violențe în Italia din partea fostului iubit, un bărbat italian de 46 de ani, care a fost pus apoi sub arest de carabinieri.

Episodul s-a petrecut în localitatea Vittoria, din provincia siciliană Ragusa, unde cetățeanul italian a blocat-o pe conaționala noastră cu mașina lui, în timp ce femeia se afla la volanul propriei sale mașini.

Potrivit publicației locale Corriere di Ragusa, bărbatul a urmărit-o pe îngrijitoarea română din localitatea Comiso, iar după ce a reușit să o oprească, în Vittoria, a început să devină agresiv cu ea.

Motivul, mai precizează jurnaliștii italieni, ar ține de faptul că femeia nu mai vrea să reia relația cu el, iar când s-a văzut în fața unui nou refuz, italianul a bătut-o și i-a smuls telefonul din mână.

Din fericire, intervenția promptă a carabinierilor la fața locului, contactați de româncă apelând 112 înainte să-i fie luat telefonul, a împiedicat să se întâmple o tragedie, aceștia reușind să-l calmeze pe bărbat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, agresorul s-a suit din nou în mașina lui și a încercat să fugă, dar carabinierii l-au blocat și, ulterior, l-au supus măsurii de arest la domiciliu.

Bărbatul italian de 46 de ani va trebui să răspundă acum pentru hărțuire și vătămare corporală asupra româncei noastre, dar și pentru ultraj.

Badanta română a suferit răni la față și la mâna dreaptă, au constatat anchetatorii, care au precizat și că aceasta îl denunțase deja pe italian la carabinieri în urmă cu câteva săptămâni, după ce a fost victima unor episoade similare.