Badantă română din Italia condamnată la 3 ani și patru luni de închisoare. Șantaja bătrânii pe care îi îngrijea

O femeie română în vârstă de 42 de ani, Cleopatra Valentina Vasile, rezidentă la Genova (Liguria), a fost condamnată la 3 ani și patru luni de închisoare după ce s-a dovedit că șantaja bătrânii pe care îi asista cu imagini video surprinse în ipostaze sexuale, relatează publicația Il Secolo XIX.

Îngrijitoarea căuta locuri de muncă pe internet, apoi se prezenta în fața bătrânilor îmbrăcată succint și provocator, îi seducea și întreținea relații sexuale cu ei. Pensionarii nu știau însă că femeia îi filma pe ascuns în timpul acestor raporturi și aveau surpriza neplăcută ca, după câteva zile, badanta să îi șantajeze cerându-le sume de bani pentru a nu publica imaginile înregistrate pe rețelele de socializare sau pentru a nu le arăta rudelor bătrânilor respectivi. „Dacă nu-mi dați banii public totul online”, îi amenința îngrijitoarea română.

Cleopatra Valentina Vasile era rezidentă la Genova de mai bine de 20 de ani, dar își căuta victime în întreaga Italie, cu anunțuri pe site-urile cu locuri de muncă unde se definea ca fiind o „îngrijitoare expertă în asistența persoanelor vârstnice.”

Potrivit judecătorilor Tribunalului din Verona femeia a folosit metode „diabolice” și obiectivele ei erau cu totul altele de cele prezentate în anunțurile pe care le făcea pe internet.

„Înșela bătrânii pe care îi asista îmbrăcându-se și comportându-se în mod provocator și după ce îi filma în secret îi șantaja și le golea conturile bancare”, au scris magistrații în sentința de condamnare a femeii românce.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul