Badantă româncă din Italia, căzută de la etajul trei al unei clădiri de locuințe

O româncă, angajată ca îngrijitoare în localitatea Terni din Umbria, a supraviețuit miraculos după ce a căzut de la etajul al treilea al unei clădiri de locuințe de pe strada Viale dello Stadio, în seara de marți 23 aprilie.

Incidentul a avut loc la primele ore ale serii, menționează publicația Umbria On.

Femeia a fost rapid asistată de personalul de urgență de la 118 și transportată conștientă la Spitalul Santa Maria din Terni pentru investigații și tratament.

Sursele indică faptul că a suferit răni la un picior, care, din fericire, nu sunt considerate grave.

Se crede că impactul căderii ei de la înălțime a fost atenuat de prezența unor cortine sau fire în zona respectivă, ceea ce a contribuit la evitarea unor răni mai serioase.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Poliția și carabinierii din Terni, au intervenit prompt la fața locului și au început investigațiile pentru a determina circumstanțele exacte ale incidentului.

Primele informații sugerează că îngrijitoarea a suferit un accident neintenționat, fără vreo implicare externă.

De asemenea, se examinează condițiile psihofizice ale femeii în momentul incidentului, inclusiv o posibilă stare de ebrietate, care pare să fie confirmată de testele efectuate la spital.

Printre teoriile luate în considerare se numără posibilitatea ca femeia să fi fost blocată în casă și să fi încercat să iasă pe fereastră, o decizie luată într-un moment de luciditate scăzută și cu riscuri considerabile.

Investigațiile carabinierilor sunt în curs și se așteaptă să ofere mai multe detalii despre cum s-a desfășurat acest eveniment nefericit, care, printr-o conjunctură norocoasă, nu s-a soldat cu o tragedie.