Badantă română din Italia violată de 5 bărbați: „M-au sechestrat și m-au violat, pe rând, toată noaptea”

O femeie română în vârstă de 40 de ani care lucrează ca îngrijitoare în Italia a fost în seara zilei de joi, 23 iulie, victima unui viol de grup la Bologna. În timp ce se îndrepta spre casă, o mașină în care se aflau cinci bărbați a oprit lângă ea și femeia a fost constrânsă să urce în automobil. A fost dusă într-un atelier auto unde a fost sechestrată, lovită și violată: „M-au lovit cu capul de perete și mi-au spus că dacă țip mă ucid, apoi m-au violat pe rând, toată noaptea”, a povestit victima conform publicației Il Resto del Carlino.

Poliția a fost informată vineri dimineață, abia ce îngrijitoarea română a scăpat din mâinile agresorilor ei. Totul s-a petrecut în cartierul Bolognina, nu departe de locuința femeii. Joi seară, în jurul orei 22:00, îngrijitoarea a ieșit dintr-un bar și se îndrepta spre casă când a fost practic răpită de bărbații dintr-o mașină cu geamuri fumurii. În autoturism se aflau cinci indivizi de naționalitate italiană, albaneză și română: „Pe unul dintre ei îl cunoșteam”, a declarat îngrijitoarea apărată de avocatul Vincenzo Marino.

Agresorii au dus-o într-un atelier auto unde au abuzat de ea pe parcursul întregii nopți. „În timp ce consumau alcool și droguri mi-au spus să mă dezbrac – a povestit femeia anchetatorilor – eu am refuzat și atunci m-au amenințat cu moartea. Erau italieni, români și albanezi. M-au lovit cu capul de perete și mi-au spus că dacă țip mă ucid. Abia a doua zi ultimul dintre ei a plecat spunând că se duce să-și ia ceva de mâncare și m-a încuiat înăuntru, cu cheia. Am găsit celularul pe care mi-l luaseră și l-am sunat pe concubinul meu, apoi am sunat la poliție și am cerut ajutor.”

Era vineri, ora 14:00, când îngrijitoarea română a reușit să dea alarma. Agenții de poliție au găsit la scurt timp locul unde era sechestrată femeia. Aceasta a fost dusă imediat la spitalul Maggiore din Bologna, unde a fost supusă protocolului „Eva” destinat victimelor agresiunilor sexuale. Medicii au constatat că va avea nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale.

Au fost preluate de polițiști imaginile înregistrate de camerele de luat vederi din zonă și a fost interogat proprietarul atelierului auto unde a avut loc violența de grup. Acesta, care era de fapt bărbatul care a încuiat-o pe îngrijitoare în interiorul locației, a declarat că femeia română a fost de acord cu raportul sexual care a avut loc și că a fost încuiată pentru că nu voia să plece de acolo, iar el voia să meargă să servească masa de prânz. Ar fi încuiat-o cu cheia – după spusele lui – pentru a nu intra hoții în atelier.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O expunere a faptelor care va trebui verificată de investigațiile pe care poliția le efectuează pentru a reconstitui exact ce s-a întâmplat în interiorul acelui atelier. Avocatul româncei noastre a declarat: „Clienta mea este o femeie muncitoare și o mamă devotată. Această poveste a devastat-o, iar acum cere și așteaptă să i se facă dreptate.”