Badantă româncă din Italia, fostă damă de companie, arestată de polițiști

În contextul unor controale de rutină în Aurisina, polițiștii italieni au arestat o româncă în vârstă de 37 de ani, fostă damă de companie, căutată de autorități după ce a fost condamnată la închisoare.

În prezent, femeia lucra ca badantă, dar în trecut, pe litoralul regiunii Marche, ea își oferea compania bărbaților care erau în căutare de raporturi intime.

Din această cauză, ea a fost somată de de mai multe ori să părăsească regiunea, primind chiar și un ordin de interdicție de a se întoarce în zona respectivă.

Cu toate acestea, nu a luat în serios aceste restricții, acumulând de-a lungul timpului mai multe denunțuri și condamnări.

Trecutul a ajuns-o din urmă zilele trecute, când patrulă din Aurisina, implicată în operațiuni de supraveghere la Basovizza, i-a verificat întâmplător documentele de identitate și a descoperit că românca era căutată în baza unui mandat de arestare emis de Procuratura din Fermo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Aceasta are de ispășit 5 luni de detenție pentru nerespectarea repetată a interdicției de a se întoarce în Marche, fapte comise în 2009.

În consecință, a fost arestată și transportată la închisoarea Coroneo din Trieste.

Distribuie acest articol