„Badantă” româncă din Italia în stare de ebrietate lovește bătrâna asistată

O femeie română în vârstă de 52 de ani a fost arestată la Moncalieri, în apropierea orașului Torino, după ce a lovit bătrâna de 92 de ani pe care era angajată să o îngrijească. Îngrijitoarea s-a întros la locul de muncă după ziua liberă de duminică sub influența băuturilor alcoolice.

În timpul nopții de duminică spre luni, 22 iulie, carabinierii din Moncalieri au primit un apel din partea vecinilor bătrânei care ieșise pe balcon strigând după ajutor.

La domiciliul pensionarei, forțele de ordine au constatat că aceasta fusese lovită cu brutalitate de îngrijitoarea sa, o femeie de naționalitate română care era în stare de ebrietate. Revenită la locul de muncă după ziua sa liberă, „badanta” a inițiat o ceartă cu bătrâna pentru care lucra, după care totul a continuat cu gesturi de agresiune fizică din partea româncei. Aceasta a apucat-o pe pensionară de păr, a lovit-o izbind-o de mobilele din casă și a împins-o către o fereastră pe care carabinierii au găsit-o spartă.

Înainte de a fi blocată și arestată de militari, femeia română, agitată de aburii alcoolului, a lovit și un carabinier. Ea este acuzată și va trebui să răspundă în fața justiției pentru maltratarea persoanei asistate, daune și rezistență la un funcționar public.

Bătrâna a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile necesare. Situația sa nu este gravă, ea fiind deja externată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul