„Badantă” româncă din Italia încearcă să se sinucidă. Salvată de bătrânul pe care îl îngrijea

O femeie română în vârstă de 37 de ani care lucrează ca îngrijitoare la S.Pietro Vernotico, în Puglia, a încercat sâmbătă, 29 iunie, să se sinucidă în urma unei dezamăgiri în dragoste. A fost salvată la timp de bătrânul pe care îl îngrijea.

La venerabila vârstă de 91 de ani, bătrânul italian s-a transformat din îngrijit în salvator, datorită promptitudinii de care a dat dovadă a salvat viața femeii care îl asistă zilnic.

Conaționala noastră a încercat să își ia viața cu o combinație de mai multe medicamente când era singură în casă cu pensionarul de care avea grijă, un bătrân din fericire lucid și stăpân pe reflexele sale. Acesta a găsit-o pe femeia română întinsă pe podea, fără niciun semn de viață, aparent în stare de inconștiență. Fără să stea pe gânduri, bătrânul a sunat imediat și a cerut ajutor la 118. Personalul sanitar sosit la domiciliul pensionarului italian, a acordat primul ajutor femeii și a transportat-o de urgență la spitalul Perrino din Brindisi.

„Dacă este în viață acum, este doar datorită bătrânului care a găsit-o și a sunat la timp după ajutor”, scriu cei de la Gazzetta del Mezzogiorno.

Carabinierii au fost înștiințați despre caz și au deschis o anchetă pentru a identifica motivul care a stat la baza unei decizii atât de radicale din partea femeii românce. Una dintre ipotezele examinate de anchetatori este că victima a decis să-și ia rămas bun de la această lume după o dezamăgire în dragoste. Planurile sale nu au fost duse la bun sfârșit datorită bătrânului de 91 de ani care i-a mai oferit o șansă la viață.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI