Badantă româncă dispărută în Italia, căutată de surorile sale: „De două luni nu mai știm nimic de ea”

UPDATE: Între timp, persoana dată dispărută a fost găsită.

Știrea inițială:

O româncă în vârstă de 42 de ani, care lucrează în zona orașului Torino ca îngrijitoare de bătrâni, este căutată de surorile sale din România care de două luni de zile nu mai au nicio veste de la ea.

Se numește Ionela Sicu și ultima dată a luat legătura cu rudele din țară la sfârșitul lunii ianuarie.

„Vorbeam destul de des pe Messenger, prin mesaje scrise sau video, iar de pe data de 28 ianuarie nu am mai reușit să luăm legătura cu ea. Nu mai este prezentă pe rețelele de socializare, iar telefonul este închis”, ne-a spus Adina, una dintre surorile Ionelei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din informațiile deținute de surorile sale, Ionela lucrase în ultima perioadă la un cuplu de bătrâni, unde avusese un loc de muncă destul de solicitant.

La sfârșitul lui ianuarie, însă, era în căutarea unui nou loc de muncă.

„Ne gândim la tot ce e mai rău, ni se pare deosebit de îngrijorător să nu ia legătura cu noi în tot acest timp. Apelăm la ajutorul oamenilor, poate cineva a văzut-o sau știe unde se află. Așteptăm o veste de la ea, ne-am dori să știm dacă e sănătoasă și dacă e totul în regulă cu ea”, ne-a transmis sora sa.

photo_2023-04-04_18-37-53
Ionela Sicu, 42 de ani, căutată de surorile sale. Lucra ca badantă în zona orașului Torino

Dacă cineva o recunoaște pe Ionela Sicu, a văzut-o în ultimele două luni sau știe unde se află în prezent, este rugat să lase mesaj în privat pe pagina Facebook: Adina Vrote (Elena).