Destinul crud al unei badante românce din Italia, a murit în timp ce se îndrepta spre locul de muncă

O femeie română în vârstă de 53 de ani, care lucra în Italia ca asistentă familială (badantă), a murit joi seara, 21 ianuarie, la Pordenone, în Friuli-Venezia Giulia. Maria Ianoș, originară din județul Hunedoara, a fost lovită mortal de un autoturism în timp ce traversa strada, scrie Messaggero Veneto.

S-a întâmplat cu puțin timp înainte de ora 21:00, în zona Comina, de-a lungul șoselei provinciale Pordenone – Roveredo, la intersecția cu via Barcis.

Maria Ianoș, rezidentă de 4 ani la Cordenons, lucra la Pordenone ca îngrijitoare de bătrâni și se îndrepta spre locul de muncă, unde efectua asistență nocturnă. O mai despărțeau doar câteva sute de metri de destinația sa, când viața i-a fost întreruptă într-un mod deosebit de violent.

În momentul în care a coborât din autobuz și s-a angajat în traversarea străzii, sub ploaie, într-o zonă întunecată, a fost lovită de un autoturism Citroen C3 condus de o femeie în vârstă de 38 de ani. Conaționala noastră a murit la locul accidentului. Personalul sanitar de la 118 nu a putut decât să constate decesul femeii românce.

Femeia de la volan a rezultat negativă la testarea cu aparatul alcooltest și a declarat că victima i-a ieșit din senin în fața mașinii și nu a mai putut să o evite.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Poliția Locală a făcut verificările necesare și a anunțat familia unde lucra Maria Ianoș despre accidentul și moartea acesteia.

Corpul neînsuflețit a fost depus la morga spitalului Santa Maria degli Angeli.