Destinul crud al unei badante românce din Italia, a murit în timp ce se îndrepta spre locul de muncă

O femeie română în vârstă de 53 de ani, care lucra în Italia ca asistentă familială (badantă), a murit joi seara, 21 ianuarie, la Pordenone, în Friuli-Venezia Giulia. Maria Ianoș, originară din județul Hunedoara, a fost lovită mortal de un autoturism în timp ce traversa strada, scrie Messaggero Veneto.

S-a întâmplat cu puțin timp înainte de ora 21:00, în zona Comina, de-a lungul șoselei provinciale Pordenone – Roveredo, la intersecția cu via Barcis.

Maria Ianoș, rezidentă de 4 ani la Cordenons, lucra la Pordenone ca îngrijitoare de bătrâni și se îndrepta spre locul de muncă, unde efectua asistență nocturnă. O mai despărțeau doar câteva sute de metri de destinația sa, când viața i-a fost întreruptă într-un mod deosebit de violent.

În momentul în care a coborât din autobuz și s-a angajat în traversarea străzii, sub ploaie, într-o zonă întunecată, a fost lovită de un autoturism Citroen C3 condus de o femeie în vârstă de 38 de ani. Conaționala noastră a murit la locul accidentului. Personalul sanitar de la 118 nu a putut decât să constate decesul femeii românce.

Femeia de la volan a rezultat negativă la testarea cu aparatul alcooltest și a declarat că victima i-a ieșit din senin în fața mașinii și nu a mai putut să o evite.

Poliția Locală a făcut verificările necesare și a anunțat familia unde lucra Maria Ianoș despre accidentul și moartea acesteia.

Corpul neînsuflețit a fost depus la morga spitalului Santa Maria degli Angeli.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol