„Badantă” româncă pusă sub arest la domiciliu, își hărțuia fostul iubit prin telefon și pe internet

O româncă în vârstă de 56 de ani care lucra ca „badantă” în localitatea Baricella de lângă Bologna a fost pusă sub arest la domiciliu după ce, timp de câteva luni bune, și-a hărțuit fostul concubin prin apeluri telefonice, SMS-uri, profiluri false pe rețelele de socializare și chiar prezentându-se în fața locuinței bărbatului. Bărbatul, un cetățean român în vârstă de 50 de ani care lucrează și el ca îngrijitor de bătrâni, o denunțase deja pe femeie la sfârșitul anului trecut.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, îngrijitoarea română nu reușea să accepte decizia bărbatului, cu care a trăit în concubinaj o perioadă, de a încheia relația lor și a început să-l streseze fără oprire atât prin telefon și internet, cât și prin prezența sa fizică. Femeia se pare că primise deja un ordin de restricție în luna decembrie 2019, după ce a fost denunțată la carabinieri de fostul iubit, iar judecătorul i-a interzis astfel să se mai apropie de el sau de locurile frecventate de acesta. În ciuda deciziei judecătorești, însă, femeia nu făcea nimic altceva decât să-l hărțuiască zi de zi și după aceea, atât prin apeluri telefonice și SMS-uri la orice oră din zi și din noapte, cât și fabricând conturi false pe rețelele de socializare sau apărând chiar și în fața casei lui.

Mai mult, femeia de 56 de ani se pare că a creat și un profil fals cu numărul de telefon al fostului iubit pe un site de matrimoniale, făcându-l astfel să primească nenumărate apeluri telefonice și de la alte persoane. Conaționalul nostru a decis astfel să o denunțe din nou la carabinieri pe fosta concubină, iar judecătorul pentru anchete preliminarii a decis imediat ca femeia română să fie pusă sub arest la domiciliu pentru a împiedica-o să-l mai hărțuiască pe bărbat.