„Badantă” româncă pusă sub arest la domiciliu, își hărțuia fostul iubit prin telefon și pe internet

O româncă în vârstă de 56 de ani care lucra ca „badantă” în localitatea Baricella de lângă Bologna a fost pusă sub arest la domiciliu după ce, timp de câteva luni bune, și-a hărțuit fostul concubin prin apeluri telefonice, SMS-uri, profiluri false pe rețelele de socializare și chiar prezentându-se în fața locuinței bărbatului. Bărbatul, un cetățean român în vârstă de 50 de ani care lucrează și el ca îngrijitor de bătrâni, o denunțase deja pe femeie la sfârșitul anului trecut.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, îngrijitoarea română nu reușea să accepte decizia bărbatului, cu care a trăit în concubinaj o perioadă, de a încheia relația lor și a început să-l streseze fără oprire atât prin telefon și internet, cât și prin prezența sa fizică. Femeia se pare că primise deja un ordin de restricție în luna decembrie 2019, după ce a fost denunțată la carabinieri de fostul iubit, iar judecătorul i-a interzis astfel să se mai apropie de el sau de locurile frecventate de acesta. În ciuda deciziei judecătorești, însă, femeia nu făcea nimic altceva decât să-l hărțuiască zi de zi și după aceea, atât prin apeluri telefonice și SMS-uri la orice oră din zi și din noapte, cât și fabricând conturi false pe rețelele de socializare sau apărând chiar și în fața casei lui.

- Continuarea după publicitate -

Mai mult, femeia de 56 de ani se pare că a creat și un profil fals cu numărul de telefon al fostului iubit pe un site de matrimoniale, făcându-l astfel să primească nenumărate apeluri telefonice și de la alte persoane. Conaționalul nostru a decis astfel să o denunțe din nou la carabinieri pe fosta concubină, iar judecătorul pentru anchete preliminarii a decis imediat ca femeia română să fie pusă sub arest la domiciliu pentru a împiedica-o să-l mai hărțuiască pe bărbat.