Badantă română se aruncă de la al doilea etaj al blocului în care lucra, sub amenințările cu moartea ale partenerului său

Carabinierii din Fragagnano, provincia Taranto, Puglia, au arestat în flagrant un român în vârstă de 37 de ani, care este considerat responsabil pentru infracțiunea de violență domestică în dauna partenerei sale, o femeie română de 34 de ani.

Bărbatul s-a prezentat marți seară, 17 octombrie, la locul de muncă al româncei care presta servicii de asistență în casa unor bătrâni din Fragagnano, ordonându-i să iasă din casă și amenințând-o cu moartea. Disperată și înspăimântată de reacțiile violente ale partenerului său care amenința că o ucide, femeia, într-un gest necugetat, s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al apartamentului în care lucra.

Din fericire, odată la pământ a avut forța necesară de a se ridica și refugia într-un supermarket din apropiere, unde a cerut ajutor persoanelor prezente.

La fața locului au sosit ambulanța și carabinierii iar femeia a fost transportată la spitalul din Manduria, cu răni și contuzii care nu-i pun viața în pericol, declară personalul medical al spitalului, conform manduriaoggi.it

Bărbatul, care nu era la prima abatere de acest gen, a fost arestat și condus în închisoarea din Taranto, fiind pus la dispoziția autorităților judiciare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI