Badantă sau menajeră în Italia: Anunțul de angajare, modele și sfaturi pentru a scrie un anunț reușit

Când ești în căutarea unui loc de muncă pentru un post de menajeră sau badantă și trebuie să publici un anunț în aceste sens trebuie să ții cont de anumiți factori și nu este chiar atât de simplu precum pare a fi. Nicio familie nu caută doar „o îngrijitoare” sau „o menajeră”, ci o îngrijitoare sau o menajeră cu anumite caracteristici sau care poate oferi un anumit tip de asistență.

Iată cum să scrieți un anunț dacă sunteți în căutarea unui serviciu ca menajeră sau îngrijitoare:

Textul trebuie să fie clar și să conțină toate caracteristicile care pot stârni interesul și dorința angajatorului de a vă suna. Folosiți cuvinte cheie care pot exprima pe scurt cine sunteți și ce puteți oferi. Indicați clar disponibilitatea dvs. pentru a ajuta eventualul angajator să aleagă candidatul cel mai potrivit. Indicați dacă sunteți disponibil pentru a lucra cu normă întreagă sau cu jumătate de normă și dacă sunteți disponibil pentru schimburi sau pentru ore suplimentare, cum ar fi seara sau în weekend. În cazul îngrijitoarelor specificați și disponibilitatea h24 (badantă fixă).

Referințele (recomandările) de la locurile de muncă anterioare sunt poate cel mai important factor pentru a determina un angajator să vă ia în considerare.

Deci, titlul anunțului „Menajeră/îngrijitoare cu 10 ani de experiență. Ofer referințe” poate fi o idee bună.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Iată un exemplu practic de anunț scurt pentru un job de îngrijitoare, dar care conține toate informațiile necesare:

„Mă numesc Ana, am 40 de ani și lucrez ca îngrijitoare la Milano de 10 ani. Am obținut certificatul OSS, am permis de conducere categoria B și referințe verificabile. Am experiență în îngrijirea bătrânilor, îngrijirea casei, gătit, călcat și îngrijirea sănătății psihofizice a persoanei asistate. Am lucrat și cu persoane afectate de boli precum Alzheimer, Parkinson sau demență senilă. În prezent caut un loc de muncă stabil h24 la Milano. Ultimul meu salariu a fost de 1000 de euro.”

Iată un exemplu practic de anunț pentru un job de menajeră:

„Mă numesc Maria și lucrez în domeniul curățeniei de 15 ani. Am lucrat în case private, birouri și structuri hoteliere, acumulând o anumită experiență în toate cele trei domenii. Sunt o persoană foarte atentă la detalii, dar în același timp dinamică și rapidă în munca mea. Sunt disponibilă pentru curățenie ocazională și regulată, atât dimineața, cât și după-amiaza, în funcție de nevoile dvs. În cazul în care este necesar, sunt disponibilă și pentru serviciul de călcat și de organizare a dulapurilor, cantinelor, bibliotecilor sau altor spații din casă. Nu ezitați să mă contactați pentru informații suplimentare.”

În anunț, este important să includeți și un număr de telefon mobil, precum și o adresă de e-mail, dacă este necesar sau dacă doriți.

De asemenea, o fotografie reprezentativă este importantă și trebuie să vă reprezinte într-un mod discret, prin urmare trebuie să fie similară cu cea utilizată pentru documente, cum ar fi cartea de identitate sau permisul de conducere.

Pentru a scrie un anunț bun, trebuie să vă asigurați că includeți toate informațiile importante despre experiența, calificările și referințele dvs. și să vă asigurați că sunteți clară cu privire la disponibilitatea dvs. și la tipul de muncă pe care sunteți dispus să-l faceți. Luați în considerare nevoile potențialului angajator și încercați să vă prezentați ca fiind soluția potrivită pentru problemele lui de zi cu zi.

În final, nu uitați să verificați gramatica textului, să folosiți un limbaj adecvat și corect în limba italiană.

Distribuie acest articol