Badantă surprinsă furând în Italia după ce bătrâna a instalat camere video de supraveghere în casă

O badantă care, în urmă cu circa trei ani, i-a furat bijuteriile bătrânei pe care o îngrijea a fost condamnată vineri, 1 iulie 2022, la 14 luni de închisoare în urma unui proces ce a avut loc la Tribunalul orașului italian Massa, provincia Massa-Carrara din Toscana.

Bătrâna o cunoștea pe badantă înainte de a angaja-o ca îngrijitoare, deoarece o ajutase în trecut din punct de vedere financiar. Când bătrâna a început să aibă nevoie de ajutor pentru a-și duce la bun sfârșit treburile casnice, a cerut ajutorul acestei femei, în care avea toată încrederea.

Odată cu trecerea timpului însă, bătrâna și-a dat seama că din cutia ei cu bijuterii lipsesc tot mai multe obiecte de valoare. La început s-a gândit că a început să o lase memoria, dar în cele din urmă a înțeles că ceva nu este în regulă.

În consecință, pensionara italiană și-a rugat nepotul să-i cumpere două camere video de supraveghere care, odată instalate în interiorul locuinței, au scos la iveală adevărul. Mai exact, badanta a fost surprinsă în timp ce sustrăgea câteva bijuterii din cutia de valori a bătrânei.

- Continuarea articolului după publicitate -

Deși toată viața ei și-a păzit cu strășnicie bijuteriile, bătrâna nu a vrut să creadă inițial că aceste furturi au fost făcute tocmai de badanta în care avea atâta încredere, mai ales că în trecut o ajutase din punct de vedere financiar.

Cu toate acestea, claritatea imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere a fost de netăgăduit atât pentru bătrână, cât și pentru judecătoarea Valentina Prudente, care a condamnat-o pe badantă la un an și două luni de închisoare.

În plus, inculpata va trebui să despăgubească bătrâna și pentru daunele aduse părții civile.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Ai nevoie să trimiți bani acasă?

Transfer GO