Badanta ucisă în Italia, arestat bărbatul care se dădea drept fratele ei

Anila Ruçi, o îngrijitoare albaneză în vârstă de 38 de ani, a fost ucisă în Scaldasole (Pavia) miercuri, după ce a fost înjunghiată în gât în propria locuință.

Ancheta în cazul omuciderii a avansat odată cu arestarea lui Osman Bilyhu, un bărbat albanez de 30 de ani, care locuia împreună cu victima, informează Today.

-640-0-anila-ruci-1682062700
Anila Ruçi. Sursa foto: voxnews.al

Bilyhu se află în prezent sub supraveghere la Spitalul Policlinico San Matteo din Pavia, unde a fost internat miercuri seară, 19 aprilie, după ce a suferit și el răni cauzate de înjunghiere.

Anila Ruçi îl prezenta pe bărbat ca fiind fratele ei, însă, se pare că nu exista nicio legătură de rudenie între ei, ci doar locuiau împreună în aceeași casă.

Măsura arestării a fost luată în urma unui interogatoriu care a avut loc în spital, în timpul nopții trecute.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
64402ab27e446
Casa unde a locuit Anila Ruci și unde a fost ucisă

Anila Ruçi, era o femeie foarte rezervată și puțin cunoscută, locuind în Scaldasole de aproximativ un an. Ea a locuit anterior la rude, în Sannazzaro, și a lucrat ca îngrijitoare de bătrâni, relatează voxnews.al.

Vecinii au descris-o pe Anila Ruçi ca fiind o femeie liniștită și zâmbitoare. Tot de la vecini s-a aflat că ea a ieșit seara la muncă, însoțită de cel pe care îl prezenta ​​drept fratele ei. Pe parcursul zilei următoare amândoi au rămas acasă, apoi s-a descoperit tragedia: femeia moartă în casă, în urma unor răni grave provocate prin înjunghiere și bărbatul rănit în grădină.

În decurs de un an, conform celor relatate de alți vecini, între cei doi au avut loc deseori certuri și bătăi.

Se așteaptă un comunicat din partea Parchetului din Pavia pentru a lămuri circumstanțele și motivul crimei care a zguduit viața comunității dintr-un mic sat liniștit din provincia Pavia.

- Continuarea după publicitate - zandra.ro%20