Bărbat arestat pentru că nu și-a lăsat soția să plece în Italia

Un bărbat de 45 de ani din Oșlobeni, comuna Bodești din județul Neamț, a fost reținut în seara zilei de ieri, 26 iulie 2023, sub acuzația de lipsire de libertate, după ce a încercat să-și împiedice soția să plece în Italia încuind-o în casă.

Potrivit TVM Neamț, femeia, care are aceeași vârstă cu soțul ei, trebuia să plece spre Italia în dimineața zilei de ieri.

Planurile ei au fost perturbate de soț însă, care, potrivit martorilor, a luat-o cu forța în timp ce aceasta aștepta mijlocul de transport într-o stație din apropierea casei lor.

Soțul a fost văzut astfel cum a dus-o înapoi acasă cu forța, apoi i-ar fi confiscat telefonul și ar fi încuiat-o în locuință.

După un timp, femeia a reușit să trimită un mesaj unei rude, folosind un alt dispozitiv electronic găsit în casă, plângându-se că este sechestrată de soț.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acesta a fost momentul în care polițiștii din comună au fost alertați de rudă și au intervenit în forță pentru a elibera victima.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț, bărbatul a fost reținut și încarcerat pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

Cu toate acestea, soția sa a refuzat emiterea unui ordin de protecție, explicând că intenționează să plece în Italia a doua zi (joi, 26 iulie 2023), fiindcă și-a reprogramat plecarea.

Distribuie acest articol