Bărbat dat dispărut de soție de opt luni, găsit mort într-un dulap din casa în care locuiau

Cadavrul unui bărbat care a fost dat dispărut de soție și părea de negăsit a fost descoperit după aproape opt luni de zile chiar în casa în care cei doi locuiau.

La data denunțului cu privire la dispariție, polițiștii au inspectat casa celor doi soți și chiar s-au plâns de un miros urât care se simțea în locuință, dar de bărbat nu era nici urmă, relatează New York Post.

Jennifer Maedge, care locuiește în Illinois, Statele Unite ale Americii, a raportat dispariția soțului ei, Richard Maedge, în după-amiaza zilei de 27 aprilie 2022.

Richard Maedge, găsit mort în propria locuință după opt luni de zile de la dispariție. Foto: Fox 2 News

Poliția a răspuns la apel și a efectuat o inspecție a casei, apoi a deschis o anchetă cu privire la dispariția bărbatului.

La data de 11 decembrie 2022 însă, când Jennifer se pregătea să împodobească bradul de Crăciun, a deschis un dulap în care se aflau decorațiunile și a avut parte de un șoc. În tot acest timp, cadavrul soțului ei se afla în acel dulap și nu a fost găsit de nimeni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai mult, Jennifer, vecinii ei și chiar și polițiștii s-au plâns luni de zile de un miros urât care provenea din casă, dar credeau că de vină era canalizarea.

Jennifer, soția bărbatului dispărut. Foto: Fox 2 News

„Am decis să împodobesc bradul de Crăciun și căutam o cutie cu ornamente. Atunci am descoperit cadavrul lui”, a declarat Jennifer pentru St. Louis Post-Dispatch. „Și-a luat viața”, a mai adăugat ea.

Moartea lui a fost considerată sinucidere, conform unui raport emis joi, 2 martie 2023, de către medicul legist. Corpul lui Richard era descompus până la punctul de mumificare, mai precizează sursa citată.

Poliția a descris casa ca fiind plină de gunoaie, ceea ce a făcut dificilă efectuarea unei căutări eficiente. În ceea ce privește mirosul, Jennifer a declarat că nu a fost niciodată copleșitor.

Distribuie acest articol