Bărbat dat dispărut în Italia de iubita româncă. A plecat la muncă și nu s-a mai întors acasă

Salvatore Legari, un constructor italian în vârstă de 54 de ani, din Modena, a dispărut fără urmă pe data de 13 iulie 2023. Dispariția bărbatului a fost semnalată de partenera sa, o româncă de 35 de ani, informează Modena in Diretta.

Născut în San Pancrazio Salentino, regiunea Puglia, Legari locuiește și lucrează în Emilia Romagna de aproape 20 de ani, între Modena și Bologna.

În ziua de 13 iulie, a plecat de acasă, ca de obicei, să meargă la muncă, dar nu s-a mai întors.

11755722_903783239680165_7069847016566713353_n
Salvatore Legari, dispărut în Italia. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Iubita lui, o femeie de naționalitate română, a anunțat dispariția sa autorităților, după ce a încercat în repetate rânduri să-i dea de urmă, fără a primi vreun răspuns la mesajele sau apelurile sale telefonice.

Ultima dată când l-a văzut a fost la ora 13:15 din acea zi, când bărbatul a plecat de acasă, la Modena, unde locuiau împreună de aproximativ un an.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Salvatore lucra pe un șantier în Valsamoggia și trebuia să ajungă acolo în acea după-amiază. Primul mesaj la care nu a mai răspuns a fost la ora 16:19.

La 20:03, partenera lui l-a sunat din nou, dar telefonul era închis.

Unde este Salvatore? Ce s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 13 iulie, după ce a plecat de acasă? Cineva i-a făcut vreun rău și de ce? Toate acestea sunt întrebări care încă nu au răspuns.

Una dintre ipoteze este că ar fi putut să plece de bunăvoie, dar nici rudele, nici prietenii nu acceptă această variantă.

Bărbatul, un om vesel și fără probleme financiare aparente, nu ar fi dispărut niciodată fără a lăsa un semn, spun surorile sale, lăsând în disperare părinții în vârstă și pe cei doi copii, în vârstă de 19 și 21 de ani, născuți dintr-o relație anterioară, de care era foarte atașat.

În aceste zile, prietenii și rudele lui Salvatore au lansat numeroase apeluri pe rețelele sociale. Sperând că cineva îl va recunoaște, au fost distribuite și mai multe fotografii cu bărbatul.

Ultima dată când a fost văzut purta un tricou alb cu un text pe piept, pantaloni scurți albaștri și pantofi sport negri.

Vehiculul cu care a mers la muncă este o furgonetă Citroen Jumpy de culoare albă.

Cu acest vehicul, ar fi trebuit în ziua dispariției să meargă în zona Bologna, la Crespellano, pentru a întâlni o persoană care trebuia să îi plătească pentru unele lucrări efectuate.

Cine are informații despre Salvatore Legari este rugat să anunțe poliția sau să sune la 112.