Bărbat din Italia surprins în timp ce mânca o pisică. A gătit-o la un foc improvizat

Un bărbat a fost surprins de polițiști la Palermo în timp ce mânca o pisică într-o mașină abandonată. S-a întâmplat în via dell’Arsenale, zona Cantieri, unde poliția a intervenit după o semnalare făcută de locuitorii din zonă. Bărbatul, un cetățean ghanez, după ce a tăiat animalul în bucăți, l-a gătit cu ajutorul unui foc improvizat, relatează Palermo Today.

Agenții au fost solicitați să intervină duminică seara târziu, după ce mai multe persoane l-au văzut pe tânărul originar din Ghana urmărind niște pisici și prinzând una dintre ele. El a fost surprins de polițiști în mașină, cu o furculiță și un cuțit în mâini, mâncând o pisică pe care o omorâse și o gătise cu puțin timp înainte.

Conform reconstituirilor, bărbatul ar fi capturat pisica și, cu ajutorul unui cuțit, ar fi ucis-o și tăiat-o în bucăți. Apoi, a aprins un foc, a gătit-o, după care s-a refugiat într-o mașină veche, abandonată, pentru a se adăposti de vreme rea și a mânca.

Zona în care a fost surprins bărbatul în timp ce mânca o pisică. Sursa foto: Palermo Today

Tânărul ghanez a fost dus la Biroul pentru Imigrări din via San Lorenzo. Din informațiile obținute de polițiști, el nu avea acte care să-i permită șederea în mod legal pe teritoriul Italiei și din acest motiv ar fi fost transferat la o structură din Potenza, în Basilicata, în așteptarea expulzării de pe teritoriul italian.

După toate probabilitățile, ghanezul a făcut acest gest mânat de foame, au transmis polițiștii italieni.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol