Bărbat din Italia surprins în timp ce mânca o pisică. A gătit-o la un foc improvizat

Un bărbat a fost surprins de polițiști la Palermo în timp ce mânca o pisică într-o mașină abandonată. S-a întâmplat în via dell’Arsenale, zona Cantieri, unde poliția a intervenit după o semnalare făcută de locuitorii din zonă. Bărbatul, un cetățean ghanez, după ce a tăiat animalul în bucăți, l-a gătit cu ajutorul unui foc improvizat, relatează Palermo Today.

Agenții au fost solicitați să intervină duminică seara târziu, după ce mai multe persoane l-au văzut pe tânărul originar din Ghana urmărind niște pisici și prinzând una dintre ele. El a fost surprins de polițiști în mașină, cu o furculiță și un cuțit în mâini, mâncând o pisică pe care o omorâse și o gătise cu puțin timp înainte.

Conform reconstituirilor, bărbatul ar fi capturat pisica și, cu ajutorul unui cuțit, ar fi ucis-o și tăiat-o în bucăți. Apoi, a aprins un foc, a gătit-o, după care s-a refugiat într-o mașină veche, abandonată, pentru a se adăposti de vreme rea și a mânca.

Zona în care a fost surprins bărbatul în timp ce mânca o pisică. Sursa foto: Palermo Today

Tânărul ghanez a fost dus la Biroul pentru Imigrări din via San Lorenzo. Din informațiile obținute de polițiști, el nu avea acte care să-i permită șederea în mod legal pe teritoriul Italiei și din acest motiv ar fi fost transferat la o structură din Potenza, în Basilicata, în așteptarea expulzării de pe teritoriul italian.

După toate probabilitățile, ghanezul a făcut acest gest mânat de foame, au transmis polițiștii italieni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI