Bărbat din Italia, încearcă să sară în gol de la etajul patru. Salvat de soție în ultima clipă

Momente tensionate luni, 21 august 2023, în jurul orei 10:00, într-un apartament situat lângă parcarea Archi din Ancona, provincia cu același nume din regiunea italiană Marche.

Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, un bărbat a încercat să se sinucidă, aruncându-se în gol, dar a fost salvat de intervenția rapidă a soției sale.

În locuință se aflau doar cei doi soți, în vârstă de 48, respectiv 50 de ani. Femeia a fost cea care a alertat autoritățile, observând că partenerul ei se apropiase de fereastră, având un picior pe pervaz, gata să se arunce de la etajul patru.

Înainte de sosirea polițiștilor și a serviciilor de urgență, soția a reușit să-l tragă înapoi în apartament, din fericire, evitând astfel o tragedie.

Ulterior, ea a explicat forțelor de ordine că soțul ei suferă de probleme psihice de ceva vreme și este sub îngrijirea medicilor specialiști.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul le-a mărturisit polițiștilor că se simte extrem de anxios, indiferent de situație, și că a ajuns la gestul disperat din cauza stării sale mentale degradante.

Echipele de intervenție au reușit să îl liniștească și să restabilească calmul în locuință. Medicii au decis ulterior să îl transporte la spitalul din Torrette pentru investigații amănunțite.

amico-blu