Un bărbat din Italia își bătea soția pentru un motiv incredibil. „Este posedată de diavol!”

„Soția mea este posedată de diavol!”

Aceasta este afirmația care l-a convins pe judecătorul pentru investigații preliminare de la Tribunalul din Verona (Veneto) să-l trimită în judecată pe un bărbat de 48 de ani din aceeași localitate pentru violență domestică.

Pe lângă bătăile aplicate soției, individul obișnuia să aplice același tratament și celor doi copii minori ai lor, informează publicația locală Verona Oggi.

Din investigațiile efectuate de Parchetul din Verona, violențele asupra femeii au durat timp de doi ani, din 2018 și până în 2020, an în care cei doi soți s-au despărțit.

În tot acest timp, italianul și-a lovit de nenumărate ori soția din „motive banale”, cum a demonstrat procurorul în fața judecătorului, acuzând-o că este posedată de diavol și trimițând-o la un exorcist.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe copii, în schimb, îi bătea adesea pentru că nu și-au făcut temele și aceste violențe s-au prelungit și după separarea părinților, deoarece minorii au rămas în grija tatălui violent.

Judecătorul pentru investigații preliminare a decis astfel să-l trimită în judecată pe bărbatul de 48 de ani pentru violență domestică, fixând prima audiență din cadrul procesului pentru data de 16 decembrie 2022.