Un bărbat din Italia își viola soția și obliga cele patru fiice ale lor să mănânce de pe jos. Coșmarul a durat 18 ani

Un bărbat de 43 de ani, care locuia împreună cu soția și cele patru fiice ale lor în provincia italiană Milano, a fost condamnat vineri, 3 februarie 2022, la ani grei de închisoare pentru violență domestică agravată, precum și alte infracțiuni.

Femeia și fetele sale au trăit 18 ani de coșmar alături de inculpat, care o supunea pe soție la violențe oribile, a violat-o în repetate rânduri, iar pe fiicele lor le obliga să mănânce de pe jos, relatează Corriere della Sera.

Potrivit ziarului italian, familia locuia inițial în provincia Napoli, apoi s-a mutat în provincia Milano și, în toți acești ani, între 2003 și 2021, mama și cele patru fiice au fost tratate de bărbat mai rău ca niște animale.

Pe lângă nenumăratele violuri la care o supunea pe femeie, anchetatorii au mai constatat și numeroase episoade de violență, într-unul dintre acestea punându-i soției un sac de plastic pe cap și încercând să o sufoce.

Victima era adesea amenințată cu un cuțit, pe care soțul îl purta mereu cu el, și nici fiicele lor nu scăpau de violența acestuia.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De exemplu, pe una dintre ele bărbatul a strâns-o de gât și i-a spus că „așa cum te-am făcut, te și distrug”.

Mai mult, el le obliga pe fete să mănânce de pe podea, pur și simplu pentru plăcerea de a se simți stăpânul lor.

După 18 ani de coșmar alături de acest bărbat, soția sa și fiicele sale au reușit să fugă din casa în care locuiau împreună, mutându-se într-un alt oraș, apoi l-au denunțat la forțele de ordine.

Arestat în luna ianuarie a anului trecut, soțul violent a stat în închisoare pe toată durata procesului, iar în cursul zilei de ieri a primit și sentința.

În ciuda faptului că procurorii au cerut tribunalului să-l condamne la 16 ani de închisoare, judecătorii au considerat că violențele inculpatului sunt mult prea grave și l-au condamnat astfel la 20 de ani de închisoare.

El mai era acuzat, de asemenea, și pentru șantaj, dar și pentru folosirea fără autorizație a cardului unui bancar deținut de o rudă de-ale sale.

- Continuarea după publicitate -