Bărbat din Italia, mort în timp ce își fotografia soția. A căzut în apele unui râu și nu știa să înoate

Un tragic incident s-a petrecut la Torino, în după amiaza zilei de sâmbătă, 16 martie, unde un bărbat a căzut în râul Po în timp ce își fotografia soția și a decedat. Victima nu știa să înoate.

Conform publicației Fanpage, incidentul a avut loc în apropierea de Piazza Vittorio, în timp ce victima îi făcea soției o fotografie. Bărbatul, Luca Aghemo, în vârstă de 53 de ani, a căzut în apele reci ale fluviului care traversează orașul.

O tentativă eroică de salvare a fost făcută de un tânăr de 23 de ani, care, martor la scena înfiorătoare, nu a ezitat să se arunce în apă. Din nefericire, eforturile sale nu au fost încununate de succes.

Carabinierii și pompierii au fost alertați imediat și au demarat operațiuni ample de căutare pentru a-l găsi pe bărbatul dispărut în apele tumultoase ale râului Po.

După mai bine de o oră de căutări intense, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost recuperat, iar ancheta preliminară sugerează că acesta a suferit un stop cardiac și că nu știa să înoate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Soția victimei, care a încercat și ea cu disperare să-și salveze soțul, a fost preluată de echipele medicale în stare de șoc profund.