Un bărbat din Italia și-a găsit soția beată și în pat cu un conațional. Soțul a chemat carabinierii

Episodul s-a petrecut în urmă cu câteva zile în localitatea italiană Alcamo, provincia Trapania din Sicilia, unde un bărbat de naționalitate străină și-a găsit soția beată și în pat cu un conațional.

Furios din cale afară, bărbatul înșelat a decis să cheme carabinierii la fața locului, înainte să se ajungă la acte de violență, relatează publicația locală Trapani Oggi.

Potrivit sursei citate, când a intrat în locuința sa, probabil fără să-și avertizeze soția că se întoarce acasă, a găsit-o pe aceasta nu numai în stare de ebrietate, dar și în pat cu alt bărbat.

Soțul a fost inspirat însă și a chemat forțele de ordine la fața locului înainte să se ajungă la o tragedie.

Carabinierii au intervenit în scurt timp la adresa celor doi soți și au reușit să calmeze spiritele, apoi au identificat toate cele trei persoane prezente.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși nu au specificat naționalitatea acestora, oamenii legii au precizat că toți trei erau de naționalitate străină și conaționali între ei.

La finalul intervenției, carabinierii au părăsit locuința împreună cu amantul femeii, lăsându-i astfel pe cei doi soți în casa lor să discute situația în liniște.

@rotalianul