Un bărbat din Italia și-a organizat singur propria înmormântare, după care a vrut să se sinucidă

Un pensionar italian și-a organizat propria înmormântare după care intenționa să se sinucidă. El a mers la o agenție de pompe funebre și a plătit funeraliile pe care le-a programat peste două zile, a lăsat mesaje de adio familiei și a pregătit totul pentru a-și lua viața.

Intenția sa a fost însă obstaculată de sosirea carabinierilor, alertați de personalul de la agenția de pompe funebre, informează Fanpage.

Scenariul incredibilei povești a avut loc în Roccastrada, o localitate din provincia Grosseto, unde bărbatul locuiește într-o casă din mediul rural. În dimineața de marți, 21 martie, acesta s-a deplasat în mod special la Grosseto pentru a-și organiza funeraliile.

El a mers la o agenție de pompe funebre pentru a solicita informații cu privire la costurile și formalitățile necesare propriei înmormântări și a anunțat cu tărie că aceasta va trebui să aibă loc exact două zile mai târziu, chiar dacă el era încă în viață în acel moment. Cererea insolită și comportamentul său straniu i-au alarmat pe angajații firmei funerare, care au anunțat imediat carabinierii.

Carabinierii din Grosseto, după ce i-au contactat pe colegii lor din Roccastrada pentru a obține mai multe informații, au înțeles că intenția bătrânului era aceea de a-și lua viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Când o patrulă de carabinieri a ajuns la domiciliul bătrânului, acesta pregătise deja totul pentru gestul extrem. El conectase un furtun de plastic la evacuarea mașinii sale, ducându-l în interiorul habitaclului unde intenționa să-și ia viața.

Avea bani pregătiți în numerar pentru înmormântarea sa și scrisese câteva mesaje de adio pentru membrii familiei dar mai ales conectase un tub de plastic la țeava de eșapament a mașinii sale, ducându-l apoi în interiorul autoturismului unde intenționa să-și ia viața.

Carabinierii l-au liniștit pe bărbat, apoi au solicitat intervenția personalului sanitar de la 118 pentru a-i acorda îngrijirile necesare.

Ulterior, italianul a fost încredințat membrilor familiei.