Bărbat din Italia, și-a ucis mama și a ținut cadavrul într-un dulap 10 zile. Nu voia să afle că are datorii

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din capitala Italiei a mărturisit și-a ucis mama și a ascuns corpul acesteia într-un dulap. Evenimentul tragic a avut loc într-un apartament din zona Primavalle.

Potrivit Roma Today, a fost chiar criminalul cel care, în jurul orei 2:00 din noaptea de vineri spre sâmbătă, 30 septembrie 2023, a alertat autoritățile, contactându-le pentru a dezvălui faptele sale.

- Continuarea după publicitate -

Motivul neașteptat al acestei confesiuni însă, nu era mustrarea de conștiință pe care bărbatul o suferea, ci imposibilitatea de a mai masca mirosul neplăcut care emana din dulapul în care a fost ascuns corpul timp de 10 zile.

Echipele de carabinieri sosite la adresa indicată, pe via Pietro Gasparri, numărul 84, au descoperit cadavrul femeii, în vârstă de 88 de ani, băgat într-un sac sigilat și ascuns în interiorul unui dulap.

Alături de militari, la locul crimei, au intervenit și un medic legist, un magistrat și echipa de investigații a carabinierilor pentru a efectua analize tehnico-științifice.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia asasinată era mama bărbatului de 59 de ani, care acum se află în detenție și a fost transferat la închisoarea Regina Coeli, așteptând validarea arestului.

Corpul victimei se afla în dulap de aproximativ zece zile când, conform declarațiilor bărbatului, a fost comisă crima.

Aceste afirmații au fost, de asemenea, confirmate de primele investigații efectuate de medicul legist.

Surse neoficiale indică faptul că mama și fiul trăiau împreună. În timp ce bărbatul era șomer, mama era beneficiara unei pensii care îi susținea pe amândoi.

Potrivit anchetatorilor, la baza crimei s-ar fi aflat o datorie pe care bărbatul nu dorea să o dezvăluie mamei sale.

- Continuarea după publicitate -