Un bărbat a fost decapitat de un tren în Italia în timp ce încerca să-și recupereze valiza căzută pe șine

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de joi, 26 ianuarie 2023, în gara internațională Termini din Roma, unde un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren în timp ce încerca să-și recupereze valiza căzută pe șine.

Din primele informații relatate de Roma Today reiese că victima se numea Ubaldo Russo, avea 48 de ani și era originar din Molda di Bari, provincia Bari din Puglia.

El se afla pe peronul numărul 9 în jurul orei 22:00 din seara zilei de joi și tocmai coborâse dintr-un tren când valiza sa a alunecat de pe peron pe calea ferată.

Bărbatul a încercat să o recupereze, dar a căzut pe șine și, exact în acel moment, se apropia un alt tren, deținut de compania Italo și fără pasageri la bord, care se îndrepta spre depozit.

Sub ochii îngroziți a mii de călători prezenți în gară la acea oră, Ubaldo Russo a fost decapitat de roțile trenului, mai precizează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

PolFer, poliția feroviară din Italia, a deschis o anchetă și a analizat imaginile camerelor video de supraveghere din gară pentru a reconstrui dinamica tragediei și a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut.

Până la această oră se exclude însă orice altă ipoteză, exceptând cea a unui dramatic accident.

Distribuie acest articol