Bărbat găsit mort în Italia cu o săgeată înfiptă în cap

Descoperire șocantă vineri, 30 iunie, în provincia Brescia din Lombardia, unde un bărbat a fost găsit mort cu o săgeată de arbaletă înfiptă între bărbie și zona superioară a capului, într-un câmp din Bedizzole.

Printre cele mai probabile ipoteze, potrivit Corriere della Sera, se numără posibilitatea ca bărbatul să fi căzut victimă unui accident sportiv, dar nu se esclude sinuciderea.

photo_2023-06-30_11-33-50
Locul unde a fost descoperit trupul neînsuflețit. Sursa foto: Corriere della Sera

Investigațiile sunt în curs de cercetare

Cadavrul a fost descoperit de un fermier din Bedizzole, în zona Campagnola, sâmbătă trecută. Omul a sunat imediat la numărul de urgență 112 și a solicitat ajutorul.

La doar câteva minute după aceea, la fața locului au sosit carabinierii de la unitatea locală, colegii lor din Desenzano și personalul medical.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate eforturile depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții bărbatului. Săgeata i-a străpuns practic capul de jos în sus. Următorul pas în investigație este efectuarea autopsiei pentru a înțelege în detaliu cum a murit acesta.

Victima este Lucio Ragnoli, în vârstă de 35 de ani, iar corpul său a fost găsit într-un câmp care îi aparținea. Din acest motiv, carabinierii exclud deocamdată ipoteza unei crime.

Cele mai probabile scenarii sugerează că bărbatul ar fi murit într-un accident sportiv sau că s-ar fi sinucis. Arbaleta ar fi aparținut victimei.

Se pare că bărbatul de 35 de ani încărca arma când, brusc, a fost declanșată o lovitură. Toate detaliile vor fi dezvăluite în urma investigațiilor carabinierilor, care așteaptă și rezultatele autopsiei.