Bărbat găsit mort în Italia cu o săgeată înfiptă în cap

Descoperire șocantă vineri, 30 iunie, în provincia Brescia din Lombardia, unde un bărbat a fost găsit mort cu o săgeată de arbaletă înfiptă între bărbie și zona superioară a capului, într-un câmp din Bedizzole.

Printre cele mai probabile ipoteze, potrivit Corriere della Sera, se numără posibilitatea ca bărbatul să fi căzut victimă unui accident sportiv, dar nu se esclude sinuciderea.

photo_2023-06-30_11-33-50
Locul unde a fost descoperit trupul neînsuflețit. Sursa foto: Corriere della Sera

Investigațiile sunt în curs de cercetare

Cadavrul a fost descoperit de un fermier din Bedizzole, în zona Campagnola, sâmbătă trecută. Omul a sunat imediat la numărul de urgență 112 și a solicitat ajutorul.

La doar câteva minute după aceea, la fața locului au sosit carabinierii de la unitatea locală, colegii lor din Desenzano și personalul medical.

Cu toate eforturile depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții bărbatului. Săgeata i-a străpuns practic capul de jos în sus. Următorul pas în investigație este efectuarea autopsiei pentru a înțelege în detaliu cum a murit acesta.

Victima este Lucio Ragnoli, în vârstă de 35 de ani, iar corpul său a fost găsit într-un câmp care îi aparținea. Din acest motiv, carabinierii exclud deocamdată ipoteza unei crime.

Cele mai probabile scenarii sugerează că bărbatul ar fi murit într-un accident sportiv sau că s-ar fi sinucis. Arbaleta ar fi aparținut victimei.

Se pare că bărbatul de 35 de ani încărca arma când, brusc, a fost declanșată o lovitură. Toate detaliile vor fi dezvăluite în urma investigațiilor carabinierilor, care așteaptă și rezultatele autopsiei.

DISTRIBUIE