Bărbat găsit mort într-o grotă din Italia, înmormântat fără nume pentru că nu i se cunoaște identitatea

După opt luni de zile, cazul bărbatului găsit mort într-o grotă din satul Anversa degli Abruzzi, riscă să rămână un mister. Ancheta deschisă de Parchetul din Sulmona nu a reușit să dea un nume victimei sau să înțeleagă cum a ajuns în caverna respectivă. Corpul neînsuflețit era într-un sac de dormit închis din exterior.

Bărbatul va fi înmormântat fără nume, menționează Fanpage.

Din luna iulie a anului trecut nimeni nu a reclamat moartea bărbatului și nici nu l-a recunoscut, motiv pentru care procurorul a dispus transferul trupului din morga spitalului din Chieti la cimitirul din Anversa degli Abruzzi unde va avea loc înmormântarea.

Pe data de 30 iulie 2022, doi turiști care se aflau pe poteca care duce la Castrovalva au descoperit într-o grotă trupul unui bărbat, aparent în vârstă de circa 70 de ani. Corpul, într-un stadiu avansat de descompunere, se afla acolo de cel puțin zece zile și era într-un sac de dormit închis din exterior.

Medicul legist nu a identificat urme de violență pe trupul neînsuflețit și în urma autopsiei a decis că moartea a avut loc în mod natural. Cu toate acestea, nu se explică de ce și cum a ajuns bărbatul în grota respectivă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Anchetatorii, în decursul celor opt luni trecute, nu au reușit să dezlege acest mister și nu au primit plângeri de dispariție care să facă referire la bărbatul în cauză.

Nici imaginile camerelor de supraveghere din zonă nu au putut duce la identificarea celui care a aruncat cadavrul în grotă.

Procurorul Edoardo Mariotti a semnat transferul trupului din spitalul Chieti la cimitir, unde va fi înmormântat fără nume și doar cu un număr care să îl amintească pe cel care a fost în viață.

@rotalianul