Bărbat mort electrocutat în Italia, în timp ce se bărbierea cu un aparat electric

Tragedie neașteptată în orașul Aprilia, din provincia Latina, unde Erik Faustini, un tânăr în vârstă de 31 de ani, a murit electrocutat în propria locuință în timp ce se bărbierea cu un aparat electric.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 29 septembrie, într-un apartament de pe strada Via delle Palme.

În jurul orei 19:30, în timp ce orașul sărbătorea Ziua Sfântului San Michele Arcangelo, Erik Faustini se afla în baia locuinței sale.

În timp ce folosea aparatul de bărbierea, se presupune că a atins din greșeală un fir electric expus, posibil deteriorat de uzură. Acest contact accidental ar fi declanșat o descărcare electrică ce i-a traversat corpul, provocându-i moartea.

În mod obișnuit, în astfel de situații intervine un sistem de securitate din locuințe, denumit în Italia „salvavita”, care întrerupe imediat alimentarea cu curent în caz de anomalie. Din nefericire, în acest caz tragic, sistemul nu a funcționat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși echipajul medical de la 118 a sosit rapid la fața locului cu o ambulanță, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decedat.

Carabinierii au intervenit de asemenea, desfășurând investigații pentru a reconstitui exact modul în care s-a petrecut tragedia. Toate indiciile conduc spre ideea că a fost vorba despre un accident nefericit.

Corpul neînsuflețit al tânărului a fost înmânat familiei pentru funeralii.

Vestea morții sale tragice s-a răspândit rapid în oraș, iar comunitatea locală a fost profund afectată, solidarizându-se cu familia îndurerată.