Bărbat mort în Italia imediat după ce și-a cerut iubita de soție. Familia acuză echipajul medical de întârziere

Un bărbat italian și-a cerut iubita în căsătorie, în timp ce erau într-o croazieră, apoi a suferit un infarct care i-a pus capăt vieții la numai 35 de ani.

S-a întâmplat duminică dimineață, 30 aprilie, pe o navă de croazieră. Silvio Maisti, originar din Valmontone, regiunea Lazio, s-a simțit brusc rău și a murit sub ochii celei pe care tocmai o ceruse în căsătorie.

photo_2023-05-02_15-21-39

Duminică dimineață nava de croazieră se îndrepta spre portul Civitavecchia, iar Silvio se afla în cabină, alături de partenera sa și de fiul lor micuț. La un moment dat, bărbatul a început să se simtă rău.

Familia bănuieste că au existat întârzieri în intervenția de salvare și nu exclud să depună plângere împotriva companiei de croaziere. „A fost anunțat imediat echipajul medical – a explicat Carlo Tirolo, socrul lui Silvio – dar a sosit cu mare întârziere, când nu mai era nimic de făcut.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acesta a adăugat cu regret în ceea ce privește compania de croaziere: „În timp ce așteptam sosirea paramedicilor, am fost lăsați fără niciun ajutor, iar comandantul navei de croazieră nu ne-a prezentat nici măcar condoleanțe.”

După ce a fost constatat decesul, trupul neînsuflețit al bărbatului de 35 de ani a fost transferat la morga spitalului San Paolo din Civitavecchia, unde se află la dispoziția autorităților judiciare.