Bărbat mort în trenul de aterizare al unui avion. Angajații au găsit cadavrul în timpul lucrărilor de întreținere

Macabra descoperire a avut loc în dimineața zilei de joi, 27 octombrie 2022, pe aeroportul din orașul german Frankfurt, unde lucrătorii au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat în trenul de aterizare al unei aeronave.

Potrivit publicației germane Welt, cadavrul a fost descoperit într-o aeronavă deținută de compania Lufthansa, care tocmai aterizase pe aeroportul german după ce a efectuat zborul LH 601 de la Teheran, Iran, spre Frankfurt.

Avionul aterizase după ora 5:00 dimineața, mai scrie sursa citată, iar când angajații aeroportului pregăteau aeronava pentru următorul zbor, ce urma să aibă loc vineri dimineața, au găsit un bărbat mort în trenul de aterizare.

Conform purtătorului de cuvânt al companiei Lufthansa, zborul între Teheran și Frankfurt a durat circa cinci ore, timp în care se presupune că bărbatul și-a pierdut viața.

Identitatea bărbatului și alte detalii nu sunt cunoscute încă, polițiștii germani deschizând o anchetă pentru a afla aceste informații și a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI