Italia: Bărbat român se luptă între viață și moarte după ce a fost înjunghiat în gât de un prieten, tot român

Poliția italiană a arestat vineri, 14 septembrie 2018, un bărbat român în vârstă de 32 de ani cu acuzația de tentativă de omor asupra unui prieten de-al său, român și el, în vârstă de 30 de ani.

Oribila scenă a avut loc în jurul orei 16:30 de ieri, în fața spitalului din localitatea italiană Mestre (Veneția), într-un autobuz care era oprit în stația din zonă, relatează ziarul local Venezia Today. Din senin, bărbatul român de 32 de ani se pare că a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe prietenul său în vârstă de 30 de ani, în gât. Victima a reușit apoi să ajungă până la intrarea în spital, unde a primit primul ajutor de la un chirurg și apoi a fost dus în sala de operații pentru a fi operat de urgență.

Sursa foto: VeneziaToday.it

„Am avut un acces de furie, nu voiam să-i fac rău”, a declarat agresorul, care a fost găsit de polițiști tot în preajma spitalului, cu mâinile și hainele pline de sânge. Bărbatul nu a opus rezistență arestării și a fost transportat la secția de poliție, în așteptarea ordinului judecătoresc pentru arestare preventivă.

Potrivit sursei citate, conaționalul nostru, care a fost înjunghiat de prietenul său în gât, se află acum în stare foarte gravă la spitalul din Mestre, unde este ținut sub observație la secția de Reanimare. Medicii au declarat că următoarele 24/48 de ore sunt de extremă importanță pentru supraviețuirea sa.