Bărbat român dispărut în Spania, căutat de familie: „Tată, unde ești?”

Grigore Mitică, în vârstă de 45 de ani, este dat dispărut de rudele sale. Bărbatul, originar din satul Țepeș Vodă, comuna Movila Miresii, județul Brăila, a plecat luni, 14 mai, la bordul unui autocar cu destinația Spania.

Pe traseu, în Ungaria, lui Grigore Mitică i s-a făcut rău și a fost transportat la spital. Miercuri, 16 mai, conaționalul nostru a fost preluat de un alt autocar, de la aceeași firmă, care l-a dus până în Barcelona de unde i s-a pierdut urma. De vineri, 18 mai, din momentul în care a coborât din autocar, nimeni nu mai știe nimic de el.

În momentul dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu un tricou gri, pantaloni de trening negri cu dungi albe, adidași negri de pânză cu alb pe margini și cu o geacă de fâș de culoare albă cu dungi roșii și negre pe mâneci.

„Nu mai știm nimic de el de vineri, 18 mai, adică azi se fac două săptămâni de când nu am mai vorbit cu el”, ne-a declarat Marinela, fiica mijlocie a lui Grigore Mitică. Acesta mai are o fiică în vârstă de 23 de ani și un băiețel de 7. „Ne-au spus că a coborât la Barcelona și de acolo nu mai știm nimic de el. Chiar nu am idee ce i s-ar fi putut întâmpla, a dispărut pur și simplu, suntem disperați!”

Grigore Mitică, 45 de ani, originar din județul Brăila, este dat dispărut de familie din data de 18 mai 2018. Ultimul loc în care a fost văzut: Barcelona, Spania.

Oricine are informații despre acest bărbat român este rugat să sune la următorul număr de telefon și să o contacteze pe Tănase Marinela Maria:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
  • 0040757982283
Distribuie acest articol