Bărbat român găsit mort în Italia, spânzurat de un stâlp de iluminare

Trupul unui bărbat român a fost găsit fără viață, spânzurat de un stâlp de iluminare publică, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 22 iunie 2019, în localitatea italiană Florența.

Potrivit site-ului Firenze Today, corpul neînsuflețit a fost găsit în jurul orei 17:30, pe via del Varlungo din localitate, de un trecător care a chemat imediat ambulanța, dar personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva viața românului nostru.

La fața locului au sosit și agenții de poliție care au deschis o anchetă imediat pentru a descoperi circumstanțele în care bărbatul a murit, dar din primele investigații reiese că acesta și-ar fi luat viața în mod voluntar. Pentru a-și pune în practică gestul extrem, bărbatul român se pare că a folosit o centură de tipul celor care sunt utilizate la ferestre pentru a ridica sau coborî oblonul.

Asupra victimei au fost găsite documentele sale de identitate din care rezultă că este vorba de un cetățean român de 48 de ani, fără rezidență fixă în Italia. Nu se cunosc până la această oră cauzele care l-au împins pe conaționalul nostru să își ia viața.