Bărbat român pescuit mort dintr-un râu din Italia. S-a apropiat prea tare de mal, cu intenția de a urina

Cadavrul unui tânăr bărbat român a fost descoperit ieri, 26 aprilie, în apele râului Aniene, afluent al râului Tibru care traversează Roma, capitala Italiei. Alarma a fost dată de un trecător care a observat prezența în apele tulburi a unui corp uman, informează Roma Today.

Bărbatul român cu inițialele I.O., în vârstă de 22 de ani, era dat dispărut de câteva zile iar după o primă reconstituire făcută de anchetatori pare că acesta s-a apropiat prea tare de marginea malului cu intenția de a urina, s-a dezechilibrat și a alunecat, căzând în apă și înecându-se. Victima locuia în barăcile abuzive care s-au construit de-a lungul râului.

Corpul a fost găsit ieri în jurul orei 11:00 în zona Ponte delle Valli. Trecătorul care a văzut trupul neînsuflețit a anunțat imediat carabinierii. Tânărul înecat avea panatalonii lăsați în jos, ceea ce se potrivește cu ipoteza pe care au enunțat-o autoritățile într-un prim moment. Într-un buzunar au fost găsite documentele care au permis poliției să îl identifice.

Investigațiile continuă pentru stabilirea dinamicii accidentului care a dus la moartea tânărului de origine română.

Sursa Foto: Reporter Montesacro

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol