Accident tragic în Italia, un bărbat român și doi italieni morți pe o stradă din nordul țării

Trei morți, un cetățean român și doi italieni, este bilanțul unui grav accident de mașină petrecut ieri, 14 august, în jurul orei 15:30, pe șoseaua „Europa” care leagă localitățile  Cicognara și Viadana, în provincia Mantova din nordul Italiei.

Potrivit informațiilor poliției, două mașini s-ar fi ciocnit frontal. Pompierii au extras cadavrele fără viață a trei persoane dintre resturile celor două autoturisme: Giovanni Schiroli, 72 de ani, care călătorea singur la volanul unui Opel Corsa, Antonio Muto, de 30 de ani și Ion Catalon, un român în vârstă de 43 de ani care se aflau la bordul unui BMW 325. Conaționalul nostru se afla pe scaunul din dreapta șoferului și era fratele soției italianului Antonio Muto, mort și el în accident.

Reconstrucția exactă a dinamicii accidentului nu a fost încă făcută publică de Poliția stradală italiană. Se știe că în momentul producerii accidentului ploua și carosabilul era deosebit de alunecos, iar cele două mașini circulau probabil cu viteză prea mare pentru condițiile de mers.

Autoturismele, complet distruse în urma impactului foarte puternic, au ieșit de pe șosea, oprindu-se la mai mulți metri de la locul unde a avut loc impactul.

Localnicii susțin că este cel mai grav accident care a avut loc pe porțiunea de stradă respectivă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Imagini de la locul accidentului preluate de la oglioponews.it: