Un bărbat s-a întins în Italia pe calea ferată și a blocat circulația trenurilor: „Îmi era somn, am adormit”

Un bărbat marocan în vârstă de 49 de ani s-a întins pe șinele de cale ferată din fața gării din Meda, provincia Monza Brianza (Lombardia), în după amiaza de miercuri, 8 martie, blocând circulația trenurilor și provocând întârzieri. „Îmi era somn, am adormit”, a declarat el carabinierilor, conform Milano Today.

Potrivit propriilor sale afirmații, s-a întins acolo pentru că îl luase somnul. În realitate, conform reconstituirii carabinierilor, bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. Gestul său a provocat haos în gară, cauzând întârzieri ale trenurilor.

Bărbatul a declarat ulterior că a adormit pe șinele de cale ferată fără să-și dea seama unde se află.

La puțin timp după ce a fost „deranjat” de carabinieri, trenul nr. 2660 de la Milano Cadorna la Erba a trecut cu o întârziere de o jumătate de oră prin locul unde bărbatul și-a creat patul improvizat.

Conform reconstituirii, bărbatul consumase o cantitate considerabilă de alcool și, în momentul intervenției forțelor de ordine, era beat. A fost mutat de pe șine, identificat și denunțat pentru întreruperea serviciului public și amendat pentru beție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI