Un bărbat și-a cărat soția moartă pe umăr câțiva kilometri după ce au fost abandonați de șoferul mașinii închiriate

Samulu Pangi, un bărbat de 35 de ani cu domiciliul în localitatea indiană Koraput din statul Odisha, a mers câțiva kilometri pe jos cu cadavrul soției sale pe umăr, după ce aceasta a murit într-o mașină joi, 9 februarie 2023, în timp ce se întorcea acasă de la un spital din statul vecin Andhra Pradesh.

Șoferul mașinii care-i transporta pe cei doi soți spre casă a refuzat să mai continue drumul după ce femeia a murit și l-a abandonat pe bărbat cu trupul neînsuflețit al soției sale pe marginea drumului.

Bărbatul a fost nevoit să-și care soția pe umăr după ce a fost abandonat pe marginea șoselei de șofer. Sursă foto: PTI

După cum relatează India Today, soția lui Pangi în vârstă de 30 de ani și care se numea Idi Guru, era bolnavă de multă vreme și a fost internată pentru a fi tratată la un spital din orașul Visakhapatnam, situat în statul Andhra Pradesh.

Recent, medicii i-au explicat lui Pangi că soția sa nu răspunde la tratament și că ar fi mai bine să o ducă acasă.

Bărbatul indian a închiriat o mașină pentru a ajunge cu soția sa acasă, urmând să parcurgă o distanță de 100 de kilometri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din păcate, femeia bolnavă n-a supraviețuit drumului spre Koraput și a decedat după aproximativ 20 de kilometri de la pornire.

Șoferul mașinii pe care Panghi a închiriat-o a tras imediat pe dreapta însă și a refuzat să continue drumul, lăsându-i pe marginea șoselei de centură Chelluru.

Neavând niciun alt mijloc de transport la dispoziție și nevăzând alte autovehicule pe drum, Pangi a fost nevoit să meargă către casă, care se afla la o distanță de 80 de kilometri, cu cadavrul soției pe umăr.

Din fericire, după câțiva kilometri de mers pe jos, bărbatul a fost observat de o mașină a poliției, iar agenții au chemat o ambulanță pentru a-l duce acasă împreună cu trupul neînsuflețit al soției sale. Ajuns la domiciliul său, Pangi a mulțumit poliției locale.

O patrulă de poliție l-a găsit pe bărbat cărând cadavrul soției pe umăr și a chemat o ambulanță să-l ajute s-o ducă acasă. Sursă foto: Twitter/ @APPOLICE100

Acest caz este similar unui incident din 2016, petrecut în localitatea Bhawanipatna din Odisha, când un alt bărbat, Dana Majhi, a mers pe jos aproximativ 12 kilometri purtând pe umăr cadavrul soției sale, după ce un spital i-a refuzat transportul femeii decedate acasă, iar el nu avea bani să închirieze un vehicul funerar.