Un bărbat și-a uitat soția în mijlocul pustiului și a condus 160 de km fără să-și dea seama că nu e în mașină

Un cuplu care a pornit într-o călătorie lungă cu autoturismul în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2022 a devenit faimos în întreaga lume și după ce bărbatul și-a uitat soția în mijlocul pustiului și a condus 160 de kilometri fără să-și dea seama că ea nu se află în mașină.

Femeia a fost nevoită să meargă pe jos circa 20 de kilometri până la cea mai apropiată secție de poliție pentru a încerca să-l contacteze pe soțul ei, având în vedere că telefonul ei și toate lucrurile sale rămăseseră în mașină.

Potrivit ziarului New York Post, Boontom Chaimoon, 55 de ani, și soția sa, Amnuay Chaimoon, 49 de ani, au decis să petreacă sfârșitul de an în orașul natal al femeii, situat în provincia Maha Sarakham din Thailanda.

Cei doi soți de origine tailandeză. Foto: nypost.com

Cei doi și-au făcut bagajele, le-au pus în portbagaj, iar la ora 3:00 din noaptea de 24 spre 25 decembrie 2022 au pornit la drum din orașul Bo Win, provincia Chonburi.

La un moment dat însă, în timpul călătoriei, Boontom a tras mașina pe dreapta, iar soția sa, care dormea pe bancheta din spate, s-a trezit și l-a întrebat de ce a oprit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din nefericire, bărbatul nu a auzit-o și nu i-a răspuns, ci a intrat în pădure pentru a-și face nevoile, iar Amnuay a decis atunci că și ea are nevoie să se ușureze, motiv pentru care a coborât din mașină și a intrat în pădurea de asemenea.

Între timp, Boontom s-a întors, s-a suit la volan și a pornit din nou la drum, lăsând-o pe soția sa în mijlocul pustiului, fără telefon, acte sau bani la ea.

Femeia, deși era șocată de gestul soțului ei și, foarte probabil, îngrozită de pustietatea în care se afla în toiul nopții, nu s-a pierdut cu firea și a plecat la drum pe jos, în speranța că va ajunge într-un loc civilizat cât mai repede.

Abia în jurul orei 5:00 dimineața, după ce a parcurs 20 de kilometri pe jos, Amnuay a ajuns în districtul Kabin Buri și s-a dus direct la secția de poliție, de unde spera că va reuși astfel să-și contacteze soțul.

Din păcate, nici atunci nu a rezolvat problema, pentru că femeia tailandeză nu știa numărul de telefon al soțului și a fost nevoită să aștepte până când polițiștii au încercat să contacteze niște rude de-ale lor, în speranța că așa vor reuși să afle numărul sau să dea de urmele lui Boontom.

Abia în jurul orei 8:00 din dimineața de Crăciun, oamenii legii au reușit să intre în contact cu soțul femeii. Bărbatul se afla la acea oră într-o altă provincie din Thailanda deja, la circa 160 de kilometri distanță de locul în care își uitase soția.

El le-a spus polițiștilor că, în tot acest timp, era sigur că soția lui dormea pe bancheta din spate, motiv pentru care și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Boontom s-a întors atunci din drum spre locul în care se afla soția lui și, după ce și-a cerut scuze pentru teribila sa greșeală, cei doi și-au continuat călătoria spre orașul natal al femeii.

Ulterior, Amnuay le-a mărturisit jurnaliștilor că nu s-au certat deloc în urma acestei întâmplări și că sunt căsătoriți de 27 de ani, având împreună un fiu de 26 de ani.