Bărbat ucis de soție cu ajutorul unui șarpe veninos. Femeia aflase că soțul o înșela

O femeie din India și-a omorât soțul infidel făcându-l să fie mușcat de un șarpe veninos în timp ce acesta dormea, informează publicația The Star.

Identificată doar cu numele Lalitha, aceasta l-a confruntat pe soțul ei, Pravin, în vârstă de 42 de ani, cu privire la aventura sa extraconjugală.

Bărbatul, care lucra ca agent imobiliar, începuse o relație cu o altă femeie în timpul călătoriilor sale frecvente. Deși a fost mustrat de soție, el a refuzat aparent să pună capăt aventurii.

Cuplul, care are trei copii, a început să aibă dispute frecvente. Comportamentul soțului s-a înrăutățit și mai mult după ce a început să consume alcool în exces, sporind frustrarea soției.

Ea a decis să-l ucidă și a recrutat doi dintre colegii acestuia să o ajute, promițându-le în schimb ajutor în obținerea unor titluri de proprietate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În ziua de marți, 10 octombrie, bărbatul a băut din nou în exces, până a adormit fără să mai știe ce se întâmplă în jurul său.

Femeia nu a pierdut ocazia, ea i-a contactat pe cei doi complici ai săi, care au adus un șarpe veninos și l-au făcut să-l muște pe soțul adormit. Bărbatul a murit pe loc.

În urma anchetei poliției, Lalitha și-a recunoscut crima. Toate cele trei persoane implicate în acest caz au fost arestate.