Bărbatul român care a ucis-o pe Mihaela Rouă și-a recunoscut fapta. „Voia să mă părăsească”

Cristian Daravoinea, bărbatul român în vârstă de 36 de ani suspectat de moartea Mihaelei Rouă, 32 de ani, și-a mărturisit fapta. Daravoinea, care era angajat ca șofer la o firmă de transport din Sant’Omero, și-a ucis concubina cu mai multe răni de cuțit la nivelul pieptului și al gâtului într-un apartament din Nereto (Teramo). Cei doi aveau împreună o fetiță în vârstă de 6 ani.

Daravoinea și-a recunoscut fapta în urma interogatoriilor din timpul nopții trecute. Bărbatul era dispărut din timpul amiezii de ieri, miercuri 9 octombrie, după comiterea crimei și a fost găsit de forțele de ordine sângerând în mașina sa, la Tortoreto Lido (Teramo), într-o parcare a unui hotel.

După ce a înjunghiat-o mortal pe Mihaela, Cristian Daravoinea ar fi încercat să se sinucidă cu același cuțit. El și-a provocat mai multe răni la nivelul toracelui, scrie La Repubblica, apoi s-a urcat în mașină și a fugit de la locul faptei. A rătăcit pe străzi până a ajuns la Tortoreto Lido, pe malul mării. S-a spălat în mare, poate pentru a-și dezinfecta rănile și s-a încuiat în mașină, în parcarea hotelului Ambassador. Rănile sale nu au fost profunde, iar românul a fost găsit în viață de carabinieri și transferat la spitalul din Giulianova (Teramo) unde a fost pus în arest de poliția judiciară, sub acuzația de omor voluntar.

Conform celor relatate de presa italiană, bărbatul a ucis-o pe Mihaela din gelozie, pentru că aceasta dorea să îl părăsească. Crima a avut loc între orele 12:45 și 15:00. Investigatorii au găsit în apartamentul în care locuiau cei doi o urmă de sânge care pornea din dormitor, unde au găsit și cuțitul cu care a fost ucisă femeia, și se termina în bucătărie, unde Mihaela s-ar fi târât cu ultimele puteri și în agonie, poate pentru a căuta telefonul mobil și a cere ajutor. Sunt minute de teroare, femeia murea în timp ce Cristian părăsea locuința.

Diana Mariani, șefa Mihaelei de la magazinul de haine unde lucra aceasta, a început să se îngrijoreze că femeia română nu ajunsese în după-amiaza zilei de ieri la serviciu. A sunat în zadar, la telefonul mobil femeia nu-i răspundea. Când autobuzul școlar s-a oprit în fața casei cu fiica celor doi, nimeni nu s-a prezentat pentru a prelua fetița de 6 anișori, așa cum era procedura. A fost confirmarea că ceva grav s-a întâmplat și Diana Mariani a avertizat atunci forțele de ordine, apoi a mers la domiciliul Mihaelei unde pompierii și carabinierii au forțat ușa pentru a intra în apartament. Acolo au găsit trupul neînsuflețit al femeii românce, pe podeaua din bucătărie, într-o baltă de sânge.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

S-au luat mărturii de la vecini, prieteni, colegi de muncă. Deși se știa că raportul dintre Mihaela și Cristian nu era unul foarte bun, nimeni nu bănuia că s-ar fi putut ajunge la o astfel de tragedie. Un moment de furie necontrolată care a distrus două vieți, iar o fetiță de numai 6 anișori va fi constrânsă acum să crească fără mamă și fără tată.

Mihaela Rouă și Cristian Darvoinea, într-un moment fericit al vieții lor. Foto: profilul Facebook