Barletta – sex în stația de tren în plină zi. Româncă de 24 de ani și pensionar italian de 70 de ani denunțați

Agenții de poliție de la Polfer, din localitatea Barletta, au denunțat joi, 1 iunie 2017, în stare de libertate, o tânără română de 24 de ani și un bărbat italian de 70 de ani, după ce aceștia au fost prinși în flagrant făcând sex în stația de tren din Barletta, în plină zi.

Potrivit ziarului La Repubblica, polițiștii au primit semnalări despre un act obscen ce are loc în incinta gării, între un bărbat și o femeie, de la locuitorii unei clădiri care se află față-n față cu gara din Barletta,

Verificările agenților în urma semnalărilor au dus la prinderea în flagrant a tinerei românce de 24 de ani și a bătrânului de 70 de ani în timp ce făceau sex oral, fără a se preocupa de persoanele care se aflau în zonă, relatează sursa citată.

Agenții de poliție suspectează că femeia română ar fi avut intenția de a-i fura bătrânului 1.500 de euro, bani pe care acesta îi avea la el în numerar, presupunând că tânăra l-ar fi urmărit de când a scos banii și l-ar fi abordat ulterior, propunându-i sex contra cost. Această teorie, însă, nu a fost confirmată de investigațiile anchetatorilor.

Cei doi au fost denunțați de autorități pentru acte obscene în public, infracțiune prevăzută de Art. 527 din Codul Penal italian care prevede amenzi de la 5.000 la 30.000 de euro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În cazul în care actul obscen are loc în interiorul sau în apropierea imediată a unor locuri frecventate de minori și dacă există riscul ca minorii să asiste la acest act, infracțiunea se pedepsește cu închisoare de la patru luni la patru ani și șase luni, scrie în lege.