Bătaie între cetățeni străini pe un aeroport din Italia. Opt persoane arestate

O încăierare violentă între mai mulți cetățeni străini a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 26 iunie 2022, pe aeroportul din orașul italian Perugia, situat în regiunea Umbria, informează cotidianul digital Perugia Today.

Imagine din timpul încăierării. Foto: today.it

Potrivit sursei citate, un grup de cetățeni albanezi, care însoțeau la aeroport niște conaționali ce urmau să zboare spre Tirana, s-a întâlnit cu un alt grup de cetățeni străini, de aceeași naționalitate, în timp ce stăteau la coadă pentru a face check-in.

Din cauze în curs de investigare încă, cele două grupuri de albanezi au început să se certe, iar cearta a degenerat rapid în violență.

Astfel, membrii ambelor grupuri, care erau 11 în total, au început să se lovească între ei cu pumnii și picioarele. Unii dintre ei au luat apoi chiar și stâlpii separatoarelor pentru rândurile de persoane care stau la coadă și le-au folosit ca arme.

Imagine de la încăierarea din aeroportul din Perugia. Foto: today.it

Agenții de la Poliția de Frontieră au intervenit imediat și au reușit, în cele din urmă, să calmeze spiritele. Din cele relatate de autorități reiese că toți cei implicați în violenta încăierare au antecedente penale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Niciunul dintre pasagerii violenți nu a fost lăsat să urce în avion și au fost duși toți la secția de poliție pentru identificare și ulterioare investigații.

Polițiștii italieni au arestat apoi opt dintre indivizii scandalagii, iar două femei albaneze au fost denunțate în stare de libertate.

De asemenea, unul dintre albanezi a ajuns la spital pentru ulterioare verificări medicale, mai scrie presa locală.

Toată încăierarea a fost înregistrată de unii pasageri și publicată pe Facebook și YouTube, o înregistrare video putând fi vizionată aici.