Bătrân italian mort de infarct, în buzunare avea peste 330 000 de euro și cheile de la trei mașini scumpe

Un pensionar în vârstă de 80 de ani a murit la Roma în ambulanța care îl ducea spre spital, după ce a suferit un infarct. Medicii au fost șocați când au găsit în buzunarele bărbatului peste trei sute de mii de euro (cash și cecuri la purtător) precum și cheile de la trei mașini, printre care un Ferrari, informează Il Messaggero.

I s-a făcut rău în locuința sa din Olgiata (Lazio) și a chemat ambulanța. Salvatorii au sosit imediat și l-au transportat de urgență la Spitalul Gemelli din Roma. Din nefericire, bătrânul a decedat înainte de a ajunge la spital duminică, 10 aprilie, iar medicii au descoperit în hainele sale o adevărată comoară și au alertat imediat carabinierii.

În buzunarele hainei sale, avea nu mai puțin de 12.000 de euro în numerar, 330.000 de euro în cecuri la purtător și cheile la trei mașini: un Ferrari, un Suzuki și un Mercedes. O descoperire pe cât de bizară, pe atât de valoroasă, ceea ce i-a determinat pe medici să denunțe faptul carabinierilor unității Monte Mario. Aceștia au încuiat bunurile în seiful secției de poliție, cel puțin până la intervenția unui notar care va reuși să-i găsească pe moștenitorii bătrânului.

„Când am găsit toți acei bani am înțeles imediat că nu este o situație simplă. Împreună cu ceilalți colegii am decis imediat să anunțăm poliția și să le predăm acel munte de bancnote în scurt timp. Lucrez la Urgență de mulți ani dar nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”, a spus unul din medicii care au descoperit „comoara”.

Un atac de cord este un episod care, din păcate, pare normal pentru o persoană la vârsta de 80 de ani. N-ar fi fost nimic ieșit din comun dacă nu ar fi existat acele sute de mii de euro găsite în geacă. Ipoteza anchetatorilor este că atunci când i-a venit rău, bărbatul urma să întâlnească pe cineva: poate o întâlnire de afaceri, deși în acest moment nu se știe nimic concret.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victima s-a dovedit a avea mai multe bunuri de valoare, deși locuia cu chirie. „Comoara” va trebui împărțită acum între rudele bătrânului, deoarece se pare că nu există moștenitori direcți, bătrânul nu a avut copii.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru depistarea celor mai apropiate rude ale acestuia, cărora le vor fi livrate bunurile pe care octogenarul le deținea în momentul decesului.