Un bătrân italian nu se desparte de fotografia soției sale care a murit: „O iau cu mine peste tot”

Un bătrân italian care stă la malul mării în fiecare dimineață, alături de o fotografie înrămată a soției sale care este decedată, este o imagine care a devenit virală pe Internet.

Fotografia, care a fost făcută în orașul Gaeta, provincia Latina, din centrul Italiei, a fost postată pe Facebook de Girgio Moffa pe 1 iulie. De atunci a primit peste 7.000 de aprecieri și 4.000 de distribuiri.

Moffa a spus pentru Euronews că bătrânul are 70 de ani și poartă numele de Giuseppe Giordano, a cărui soție, Ida, a murit în urmă cu 7 ani.

„Fotografia a fost făcută în fața restaurantului meu din Gaeta”, a spus el. „Prin acest gest, plin de dragoste și tristețe, am putut să empatizez cu toți cei care i-au pierdut pe cei dragi. Și știu ceva despre asta, având în vedere că mi-am pierdut fiul în vârstă de 5 luni și doi frați mai tineri”, a mai spus autorul fotografiei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sono giorni che viene non conosco questa splendida persona so soltanto che il suo è stato sicuramente un grande amore l'…

Posted by Giorgio Moffa on Sunday, 1 July 2018

Giuseppe Giordano a întâlnit-o pe Ida când avea 16 ani și ea 17

Ida a rămas gravidă și cuplul s-a căsătorit, chiar dacă părinții lor nu erau de acord. Perechea s-a bucurat de o viață liniștită până în 2011, când Ida a murit.

„Trăiesc pentru această bucată de hârtie (fotografia, n.r.). Copiii sunt afectuoși, prezenți, dar cu Ida relația era diferită și într-un fel continuă. O port cu mine pe dealurile unde am mers împreună, ne așezăm pe aceeași bancă, mergem la mare unde înotăm ca niște copii. Îi cumpăr cadouri.”, spune Giuseppe explicând relația dintre el și amintirea vie a soției sale.

„Fotografia o poartă cu el de parcă ar fi cel mai de preț lucru al lui”, mai scrie Huffpost despre bărbatul italian.