Bătrână din Italia moartă sub ochii badantei. A căzut un dulap peste ea

O pensionară din orașul italian Palermo (Sicilia), în vârstă de 93 de ani, a murit în dimineața zilei de joi, 17 martie 2022, după ce un dulap de bucătărie a căzut peste ea.

Tragedia, informează publicația locală Palermo Today, s-a petrecut pe via Giusti din orașul menționat mai sus, sub ochii neputincioși ai badantei care o asista pe bătrână.

Potrivit altor surse locale, pensionara italiană împlinise 93 de ani chiar ieri, iar în această dimineață se afla în bucătărie, servea micul dejun și citea ziarul, în timp ce îngrijitoarea acesteia se afla în altă încăpere.

La un moment dat, badanta a auzit un zgomot puternic provenind din bucătărie și a fugit repede pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Femeia a găsit-o astfel pe pensionară sub un dulap de bucătărie care s-ar fi desprins de pe peretele aflat în spatele ei și s-a prăbușit peste corpul fragil al bătrânei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Îngrijitoarea a sunat imediat la 118 și a solicitat ajutor, dar personalul medical sosit cu ambulanța la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul pensionarei.

În apartamentul de pe via Giusti au intervenit apoi și agenții de la Poliția Științifică pentru investigațiile de rigoare, aceștia constatând că dulapul ar fi căzut după ce o bucată de tavan s-ar fi prăbușit peste el, făcându-l astfel să se desprindă de pe perete.

Ancheta continuă, însă, pentru a stabili cu exactitate dinamica tragediei.