Badantă română rănită și bătrâna îngrijită moartă într-un accident teribil în timp ce traversau strada

Teribilul accident s-a produs în Via Giolitti din Pesaro în provincia italiană Marche. Femeia, o bătrână de 90 de ani, era pe scaunul cu rotile împins de îngrijitoarea de origine română când a fost accidentată mortal în timp ce traversau strada.

Se numește Maria Flenghi, bătrâna italiancă moartă în accidentul care a avut loc în via Giolitti, la intersecția cu via Peschiera, în fața școlii Adriatica. Ieri după amiază, vineri 29 septembrie Maria Flenghi era ieșită la plimbare împreună cu badanta română care o îngrijea, o tânără femeie în vârstă de 29 de ani.

Din primele reconstituiri făcute de poliția orașului, se pare că tânăra îngrijitoare care împingea căruțul în care se afla bătrâna invalidă a decis să traverseze neregulamentar strada, nu departe de benzile pietonale dar într-un loc periculos, în apropierea intersecției.

O mașină a lovit în plin cele două femei. Bătrâna de 90 de ani a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spitalul San Salvatore.

Tânăra îngrijitoare română aflată sub stare de șoc, a suferit răni nu foarte grave, în special la nivelul feței iar medicii consideră că se va vindeca în câteva zile, ne asigură ilrestodelcarlino.it.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI