Bătută și violată de un român la Roma. Femeia este din Australia

 

O femeie de naționalitate australiană în vârstă de 49 de ani, venită în Italia pe motive de studiu, a fost abordată duminică seara într-un local din Termini, Roma, de un bărbat de naționalitate română, scrie Repubblica.it.

Părăsind localul în compania românului și îndreptându-se spre centru femeia declară că, o dată ajunși la Colle Oppio, bărbatul a sărit pe ea, trăgând-o în parc, a bătut-o, violat-o și apoi i-a furat toți banii, bijuteriile și celularul.

Femeia a fost găsită de niște trecători în stare de șoc și ulterior dusă la spitalul San Giovanni din Roma dar, conform celor scrise tot de ziarul Repubblica, femeia a pierdut cunoștința și cu greu își mai amintește identitatea bărbatului sau cum arată, lăsând de înțeles că s-ar putea să nu fie român totuși.

Poliția investighează cazul și caută martori pentru a găsi persoanele cu care victima a petrecut seara.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Toate acestea se petrec după ce, la numai câteva zile distanță, mai exact pe 25 Septembrie, 2016, o femeie de origine braziliană a fost violată într-o baracă lângă gara Tuscolana din Roma. În acest caz, atacatorii par a fi un bărbat din Tunisia de 27 de ani și un bărbat din Algeria de 31 de ani, dar care se pare că erau împreună și cu o femeie română de 23 de ani, pe nume Ana Viti, scrie ziarul Corriere della Sera.

ACTUALIZARE, 6 OCTOMBRIE, 2016: A fost arestat un român, în acest caz, pe nume Eduard Oprea, de 40 de ani, cu antecedente penale în Italia din 2015 pentru proxenetism și tentativă de omor.

Oprea abia ieșise din închisoare pe data de 30 Iunie, 2016, după ce a agresat o prostituată, și ea româncă, pentru care avea rolul de protector în trecut și de la care ar fi pretins un procentaj din câștiguri.

A fost prins urmărindu-i celularul în trenul Roma-Viterbo, în timp ce se pregătea să fugă din Italia. El avea asupra lui dolari australieni și bijuterii din aur care corespundeau celora furate de la femeia de origine australiană.

Distribuie acest articol